Bomp Bomp och Bomp Bomp Party. Del 1 of 2

SÅ här ser de ut, när alla kulorna i samma färg är borta, den som är ensam Här handlar de om bomber och att samla samma gubbar i samma färg (minst 3 eller mer i samma färg (udantag är för stjrängubbarna de räcker 3 eller fler.) Annars är färgen viktig. Även bomberna.

Bort med bomberna på alla sätt, gäller på båda spelen (exploderar bomberna är spelet slut!)

Här tänkte jag ta upp  ett av spelen då dom skiljer sig lite åt i spel typ. Men dom har samma medalj ändå.





Bomp Bomp Party De här spelet ska du skapa en kordination av minst 3 i samma färg, eller 3 st stjärn färger (behöver ej vara samma färg undantag)och de här sättet kan också rädda ditt skin i vissa lägen med bomber som behöver rensas fort, men du har inte färg kordinationen då är 3 stjrän bollar bra att ha då dom tar de runt sig i rektangulärt. Här har du 5 minuter spel, och försök få så många 3 i samma färg du kan få, de kommer alltid nya ner trillande när du blockar bort/Spräng bort. Har du tur kanske de nya eller de som är ovanför bildar 3 eller fler i lodrätt elelr vågrätt linje, de ger dig mer poäng, samtidigt som nya kommer framm. Du får poäng avdrag om du flyttar drag som inte ger 3 i samma färg eller 3 stjärn färger (ej samma färg krav), men får man en bomb, så har man kanske inget val än att flytta för undvika en exploti8on. Då har de ju nöden ingen lag! Längst ner ser du färg kulor, där ser man en med hjälm, dom kan du inte ta bort mer än med 3 färgs tjärnor (olika stjärn färger eller samma kvittar), du kan även spränga kulorna och hjälpen genom att använda 1 bomb och 1 stjärn färg och 1 färg i samma, eller 2 stjärn färger i samma färg + bomben. Då rensar den bort alla i den färgen, samt även kulorna och dennes hjälp. Att använda bomber och 1 stjärn färg kan vara bra då man får mer poäng då man har chansen att få flera som passar ihoppa när en färg har försvunnit! Men glöm aldrig



bomberna (9) Lyckas du spränga bort alla kulorna och deras hjälmar, får du en disko färg som blinkar med disk ljud. Som sen stannar, och du har nu 2-3 rader extra att använda. MEN!!! Tänk på att de här varar inte för evigt, efter ett tag så kommer kulorna med hjälm tillbaka, även de hör man på ljudet och när "troll sländan kommer tillbaka, tror de är en troll slända eller en mygga) Då är de bara att börja om att få bort dom där nere igen. Men de kan vara svårt då tiden inte alltid räcker till för 1 ny rensning! Har de kört ihoppas sig för dig? Har för förkort tid och kanske inte kan flytta för då exploderar en bomb? Kolla om du har en grön knapp tänd! Om du har en grön knapp tänd, använd den! den återställer alla Bomberna till 9 igen. Och du får mer tid på dig! Men använd den intem er än när de absolute är nödvädnigt, använd aldrig när du inte behöver hjälpen. För använder du den, när de inte behövs sätter de dig kanske i skiten längre fram! Den gröna knappen blir då och då grön beroände på hur mycket man rensar. Du kan även få den gröna knazppen att lysa grönt flera gånger under dina 5 minuters spel tid.



 Att tänka på: Kan jag få 5 stjärn kuloor i en rad (höjden/bredden) ja använd de då, även om du förlorar lite poäng. Men du kanske få de stå ändå mer träffar när de kommer nytt ner. Eller så kanske de du har matchar de som kommer under ifrån! 5 färg stjärnog, tar 7 kulor, då den tar densom är snett åt höger/vänster under och över sig. SÅ 3 stjärnkulor tar 5 då den 1:a tar 1 på vänster sida (över/under) och den sista tar (över/Under) och höger samt de 3 som är med. De ger också mer poäng. Att använda höjden eller i breden kvittar de ger lika bra kvalite, och därför behöer man aldig tänka på om man ska göra det på höjden eller på längden. Man ska alltid ta längden eller höjden om de finns en bomb i höjden så tar man det först och sen sidan. Eller omvänt! Ju mer du får bort ju mer nya kulor och störe med kedjerekation, som ger mer poäng. Ibland kan de nya göra att du får 3 i samma färg med 1 bomb och en stjärnkula i samma färg samt den 3. Som gör att allt i samma färg försvinner! Det här leder att de i en annan färg blir färg exlpotion då de blir 1 stjärna isamma färg och en bomb + 1 till i samma färg. SÅ kan vara bra att planera sitt spel. Har du tillräckligt med tur, så kan du få mega explotion som tar 3 i bred och tar från botten till toppen. 50+ rensning, då får du 1 markering i Bomp Bomp/Bomp Bomp Party spelet.


Lyckas du med 1 st eller 5 st 50+ rensning så får du 1 markering för varje 50 + rensning. DÄrför är de bra med 5 st då de ger 5 markeringar än 1 50+. MEN!!! Det bästa är att alltid få höga poäng ju högra chans till en vinst.

RSS 2.0