Big Bang, du ska hjälpa A1 att komma hem.

Så här blir reslutatet om du träffa 1 skott på 1, som exploderar, och sen gör att efteröljande exploderar. Så blir poängen så här hörga.

Big Bang.

 
Spelet går ut på att du ska hjälp A1, att komma hem!
Du måset skjuta alla Elektroderna  så dom exploderar, för att ge bränsle till A1, så den kan köra hem!
Tar skotten slut, och de är elektroder kvar, har du förlorat spelet och A1 kom inte hem.
Nivå 1,2, och 3 nivån, har du bara "ROSA" elektroder. Nivå 4 och 5, har ud "Gröna" och ROSA elektroder.
Gröna och Rosa eleketroder kan inte skjuta isönder varandra, om du inte har  ELD elektrod den går igenom alla
oavsätt färg på elektroderna, en Grön/Rosa  som kommer på Rosa/Grön gör bara elektroden 1 steg störe, och  man behöver då använda mindre skott för klara nivån.

En elektrod behöver 4 skott för att explodera.  Ju störe en elektord är, ju  mindre skott behöver du slösa på elektroden.
Planera skotten väl för varje nivå. En elektrod som exploderar ger ifrån sig 1 skott i 4 riktningar. Upp/Ner/Höger och Vänster. Blir en på t.ex Höger sida träffade och exploderar tar den och fortsätter  Upp/Ner/Höger och vänster . Träffa den en som exploderar upprepas de hela igen, ända tills de inte finns några Elektroder kvar, eller när Elektroderna var för små.

Symboler som är bra:

2x oh 3x,  är bra att använda , eftersom  de ger 2 gånger poängen, eller 3 gånger poängen, är den värd 230 poäng så blir poängen 460 poäng när den träffrar 2x, och den blir  3 gånger poäng, i de här fallet 690 poäng.

Ju fler 2x och 3x du träffa ju mer poägn får du, dom här är väldigt värde fulla att använda.

Eldklotet. Bra att använda, då den här  tar allt som kommer ivägen.  Behöver Elektroden som den möter 4 skott för exploderar, så behövs bara 1 trfäff av Eldklotet då den tar allt oavsätt, hur många träffar den behöver vanligt vis.

Multi elektroder. Aver 2 skott åt Upp//Ner/höger och vänster  som vanligt! Skillnaden med Multi elektroden, är inte så stor mer än att istället för 1 elektrod får du 2 elektroder åt var dera riktning.
T.ex behöver en Elektrod 2 skott för explodera, så ärde perfekt att använda Multi elektroden. De här ökar poängen, då de här kan medföra att den tar många Elektroder på ett skott, där av mer poäng.

Man får skott:  Genom att 1 Elektrod exploderar och träffar minst 2 elektroder till får du 1 skott tillbaka,
Kan du ska du alltid försöak skjuta 1 skott, och försöka placera den bra! Efter som 1 skott som träffar

Elektrod 1, som träffar 2 Elektroder till, ger dig 1 skott extra,  de efterföljande 3 ger dig ytterligare 1 skott tillbaka,
Så att använda 1 skott innebär att du kan få  1 skott tillbaka , men de kan även ge dig  15 skott tillbaka om du planerar skottet på ett efektivt sätt.

Höga poäng:

Genom att se till att 1 skott träffa 1 Elektrod innebär 100poäng, för varje Elektrod som exploderar efter att du sköt 1 skott på 1:a elektroden Elektrod 2 som expoloderar ger 110, Elektrod 3 ger  120 osv. Poängen får du högre poäng ju fler elektroder som exploderar. Träffar du ett 2x, 3x, Multi Elektrod eller Eldklotet, och de exploderar ger två gånger poänger och 3 gågner poängen beroände på vilket de  träffar, eldklotet ger bara poäng som vanlig och ingen 2x eller 3x poäng för den, inge extra poäng ges för Multi Elektrod, men  träffa dom båda 2x och/eller 3x får man  de poängen för den de träffade.

NIvå2,3,4 och Nivå 5 får man  1,2,3,4 Elektroder när man går vidare till nästa nivå.

JU fler elektroder du har när du klarar Nivå 5, som är sista innan spelet är slut gör att du får lite extra poäng, därför är de viktigt att vara snål med skotten.

Har du bara 3 skott eller mindre,  kommer de att pipa till som varnar dig med förlite skott kvar.

Har du 0 skott och klarar inte bannan,  avlutas spelet då du inte klara dig vidare till nästa nivå.

Klarar du få alla Elektroder bort från nivån, och hamnar på  0 skott kvar, går du ändå vidare, men du har få skott i nästa nivå och de kan bli svårt att överleva nästa nivå.

Att ta en medalj, gör du genom att får BiG BANG!

Konsten att få BIG BANG!

Kolla vilka som har   bara 1 skott kvar, innan den exploderar!
Var hamnar den som kräver 1 skott för explotion?
Hamnr den på 1 anan som kräver bara 1 träffa av den 1:a  Elektroden som explodera?
Skjut så de blir 1 skott ifrån explotion av Elektroden. Men se till att de som träffa även gör att de inte blir över,
när Elektroderna epxlodera, så dom går till spilo. Efter som de som Elektroden vill träffa har redan exploderat!

Klara du sen 1 skott til 1 (en) explotion som sen gör att alla övriga Elektroder som är kvar exploderar!

Då har du gjort en BIG BANG!

DU märker BIG BANG när du går till nästa nivå, då komemr de en ruta som man ser elektroderna blinkar runt spel brickan, och man får texten  BIG BANG i stor text över spel planen då har du klarat de!

Får du ingen Elektroder runt spel planen och BIG BANG har du inte klarat de på 1 skott!

Du kan göra Big Bang i alla 5 Nivåerna, men NIvå 4 och 5,  är de väldigt svårt!

På  920 vinster har jag klarat ca 333 Big Bang på Nivå 1 till 3.  Även 100 tall förluster har givit Big Bang. så kan röra sig om ca 1100 spelade tuneringar (betalade), så de tar tid och är krävande, du får ingen  Medalj för tränings spelen som ger Big Bang utan du får bara 1 Markering i Medalj listan om du får Big Bang i betalade spel omgång/Turnerings omgång.


Av alla mina 333 Big BAng i min Medalj lista har de bara 1 gång blivit på en nivå över 3. Alltså med gröna och Rosa Elektroder. SÅ 1 av 333 är väldigt liten, så de finns en chans även på de 2 sista nivåerna men de är extremt svårt!

Nästan på omöjligt i procent blir de 1 av 333 i Nivå4 eller Nivå 5 är  0,0303030303% Ungefär att klar av en Big Bang efter Nivå 3.

Tränings match, kostar 0,00 kr.  När du känner att du är duktig och ligger på 1 visst snitt!  Då kan du prova att spela en betalnings turnering, du märker då var du ligger någonstans i duktighets graden, är du inte nöjd med spelet?

Är de bara att köra en  tränings match är ett bra sätt att träna upp sig att bli duktigare, de är även ett sätt att lära sig spel efektivare i spelet, hur man får dom höga poängen, också för blir duktig på att träffa en Big Bang.

OBS! De är bara 1 Markering per spel du får av BIG BANG explotionen. SÅ att få 2,4 Big Bang innebär bara 1 Markering i Medalj listan och inte 2,4 st.

Vissa spel har de så att du får för antalet uppklarde per nivå och inte per spel som vissa har.

länk:Big Bang Big Bang Du kan spela 1 begränsad omgång, innan du måste registera dig på webbplatsen. Du registera dig lättast via den här länken nedanför:

Registera dig gratis på KING spel sida (Gratis) Hoppas du kommer gilla spelet, har du något bra tips som ja inte känner till? Skriv en kommentar om ditt tips. Spelet finns under "Strategi spel" Enjoy =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0